• تاریخ انتشار : 1403/06/11 - 13:22

بازدید آقای دکتر ناطقی و هیأت همراه از پروژه شتابدهنده و بونکر در بیمارستان کودکان حکیم

آقای دکتر ناطقی و هیأت همراه از پروژه شتابدهنده و بونکر بیمارستان کودکان حکیم بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان کودکان حکیم، در تاریخ 11 شهریور 1403، آقای مرادی دلیر، مدیر بیمارستان، آقای دکتر حبیب الهی، مشاور رئیس، آقای دکتر امیرزرگر، معاون درمان بیمارستان کودکان حکیم، و آقای دکتر اعتمادیان میزبان آقای دکتر ناطقی، معاون درمان دانشگاه، آقای دکتر رسولی، مدیر معاون درمان، آقای مهندس نقش بند، مسئول گروه طرح و برنامه‌ریزی، و سایر هیأت همراه بودند. هدف از این حضور، بازدید از پروژه بونکر و شتابدهنده‌های بیمارستان کودکان حکیم بود. در این بازدید، میزان پیشرفت پروژه مورد ارزیابی قرار گرفت و در جلسه ای که پس از بازدید از بونکر ها و شتابدهنده در سالن جلسات بیمارستان کودکان حکیم برگزار شد، تصمیماتی در جهت تسریع در بهره برداری از این پروژه اتخاذ شد.

• گروه خبری : آرشیو اخبار,اطلاعیه ها,واحد خبری,گروه خبری درمان