معاون پژوهشی بیمارستان کودکان حکیم: دکتر سحر نادری
فوق تخصص: فوق تخصص روماتولوژی کودکان، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران، ۱۴۰۰
تخصص: تخصص بیماری های کودکان، دانشگاه علوم پزشکی ایران، تهران، ایران، ۱۳۹۴
طب عمومی: دکترای عمومی طب، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران، ۱۳۹۰
مسئول دفتر توسعه پژوهش های بالینی: خانم دکتر آناهیتا رزاقیان، فوق تخصص ایمونولوژی و آلرژی
هدف کلی پژوهش
فراهم نمودن بستر مناسب برای انجام پژوهش در عالی ترین سطوح علمی در رشته های تخصصی و فوق تخصصی کودکان
اهداف اختصاصی پژوهشی
1.فراهم نمودن بستر مناسب برای انجام پژوهش در حیطه بیماریهای کودکان
2.بسط و توسعه ارتباطات و همکاری بین بخشی و بین بیمارستانی در انجام طرح های پژوهشی
3.پویا نگهداشتن واحد توسعه تحقیقات بالینی
4.برقراری امکان دسترسی به مشاورین متخصص در طراحی، متدولوژی تحقیق و محاسبات آماری در تهیه و تدوین طرح های تحقیقاتی و پایان نامه ها
5.همکاری نزدیک با معاونت درمان و واحد تجهیزات پزشکی به منظور تهیه تجهیزات و لوازم پزشکی با بهره گیری از آخرین فن آوری های روز دنیا به منظور ارتقاء سطح پژوهش های بالینی در حوزه بیماریهای کودکان
6.برگزاری کارگاه های توانمند سازی در حوزه پژوهش شامل مقاله نویسی، تهیه پیش نویس طرح های تحقیقاتی و تالیف کتاب
7.سازمان دهی امر پژوهش و کاربرد نتایج آن در حیطه آموزش
8.گسترش ارتباطات ملی و بین المللی در حوزه پژوهش
ماموریت
خلق تجارب درماني و مراقبتی با كيفيت برای بيماران و خانواده ها
بهبود نتايج سلامت كودكان ساكن منطقه جنوب شهر تهران
ترغيب جامعه به منظور سرمايه گذاری در زمينه سلامت كودكان، تحقيقات و مراقبت های خانواده محور
چشم انداز
پيشرو در ارائه خدمات درمانی، آموزشی و پژوهشی با هدف بهبود سلامت كودكان در سطح منطقه ای، ملي و بين المللی
ارزش ها
ارائه خدمات سلامت به همه كودكان با مهرباني و دلسوزی
تعهد به رعايت بالاترين استاندارد هاي علمی
پاسخگويی به نياز مراجعين و كاركنان به صورت عادلانه، اخلاقی و در كمترين زمان ممكن
دکتر رضا شروین بدو، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران در پایان بازدیدی که با همراهی دکتر سید رضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه از بیمارستان های فارابی و حکیم انجام شد، با اشاره به حجم بالای بیماران در بیمارستان فارابی، از تلاش بیوقفه کادر درمان قدردانی کرد و گفت: «اعضای هیئت علمی و دستیاران تخصصی با تمام توان در حال ارائه خدمات به بیماران از شهرهای مختلف هستند.» وی همچنین بیمارستان کودکان حکیم را یکی از بیمارستانهای جدید و مجهز دانشگاه دانست و افزود: «همکاران ما در اورژانس و درمانگاههای فوق تخصصی مشغول ارائه خدمات به کودکان عزیزمان بودند که خوشبختانه روند خدمترسانی بسیار خوب ارزیابی شد.» دکتر بدو ضمن قدردانی از زحمات کادر درمان و گروههای پشتیبان که در ایام نوروز هم با تمام توان به مردم خدمت میکنند خداقوت گفت.
جراحان بیمارستان کودکان حکیم با موفقیت تومور پیچیدهای را از مغز یک کودک ۴ ساله خارج کردند. این جراحی حساس که نزدیک مرکز تنفس و عروق بزرگ مغز انجام شد، با هدایت دکتر هادی دیگاله و همراهی تیم بیهوشی به سرپرستی دکتر پرستو آریانا، با موفقیت به پایان رسید و بیمار با شرایط پایدار به ICU منتقل شد.
این بازدید با هدف بررسی شرایط بخش ها، قدردانی از کادر درمانی که در ایام نوروز مشغول خدمت رسانی هستند و اطمینان از ارائه بهترین خدمات به بیماران انجام شد.
در جریان این بازدید، رئیس بیمارستان ضمن تبریک سال نو به کارکنان، از تلاش ها و زحمات شبانه روزی آنان قدردانی کرد و بر اهمیت استمرار ارائه خدمات باکیفیت به بیماران تأکید نمود.
بیمارستان کودکان حکیم همچون همیشه در ایام نوروز نیز با تمام ظرفیت آماده ارائه خدمات درمانی به کودکان عزیز و خانواده های آنان است
بیمارستان کودکان حکیم با پهن کردن سفره هفتسین باستانی در لابی بیمارستان به پیشواز بهار رفت. کادر درمان در کنار این سفره عکس یادگاری گرفتند و برای یکدیگر سال خوبی آرزو کردند. این آیین سنتی علاوه بر تقویت روحیه کارکنان، فضای بیمارستان را بهاری و دلگرمکننده کرد.
در راستای پویش ملی «نه به تصادف» که با هدف افزایش آگاهی عمومی و کاهش حوادث ترافیکی راهاندازی شده است، دکتر علی لباف، رئیس بیمارستان کودکان حکیم و متخصص طب اورژانس نیز به این پویش پیوست.
دکتر علی لباف با نگاهی تخصصی به این موضوع، ضمن ارائه آمارهای نگرانکننده از تصادفات منجر به آسیب در کودکان، بر لزوم اجرای اقدامات پیشگیرانه و فرهنگسازی در میان خانوادهها تأکید کرد. وی با اشاره به تجربههای بالینی خود، بیتوجهی به قوانین راهنمایی و رانندگی، استفاده نکردن از صندلی ایمنی کودک و نبود زیرساختهای مناسب شهری را از مهمترین عوامل خطر برای بروز تصادفات کودکان برشمرد.
برای اولین بار، جراحی پیچیده ساقه مغز در بیمارستان کودکان حکیم توسط دکتر ایرانمهر و دکتر محمودی با همکاری دکتر توکلی انجام شد. این عمل حساس با موفقیت به پایان رسید و حال عمومی بیمار رضایتبخش گزارش شده است.