• تاریخ انتشار : 1403/03/29 - 17:00

بازدید معاون همانگی و برنامه‌ریزی امور حقوقی دستگاه‌های اجرایی از بیمارستان کودکان حکیم

معاون محترم هماهنگی و برنامه‌ریزی امور حقوقی دستگاه‌های اجرایی و ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی تهران و همراهان از بیمارستان کودکان حکیم بازدید کردند.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان کودکان حکیم، در روز 29 خرداد 1403، جناب آقای دکتر نجفی خواه، معاون همانگی و برنامه‌ریزی امور حقوقی دستگاه‌های اجرایی، به همراه جناب آقای دکتر قناعتی، رییس محترم دانشگاه علوم پزشکی تهران، و تیم همراه، با حضور در بیمارستان کودکان حکیم، جلسه‌ای با ریاست، مشاور ریاست، مدیریت و خیر محترم بیمارستان داشتند. در این جلسه، از بخش‌های مختلف بیمارستان، از جمله اورژانس و بخش‌های مختلف بستری، بازدید صورت گرفت. همچنین، زیرساخت‌ها و تجهیزات پزشکی بیمارستان نیز مورد بررسی قرار گرفت. در پایان این بازدید، قول‌های مساعدی در مورد تحقق وعده‌های سفر استانی ریاست جمهوری داده شد.

• گروه خبری : آرشیو اخبار,اطلاعیه ها,گروه خبری ریاست,گروه خبری مدیریت