• تاریخ انتشار : 1403/02/06 - 13:26

بازدید مسئولین وزارت بهداشت از بیمارستان کودکان حکیم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان کودکان حکیم، در روز پنجشنبه 6 اردیبهشت جمعی مسئولین وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به میزبانی دکتر خسرو صادق نیت ، رییس بیمارستان کودکان حکیم،از این بیمارستان بازدید کردند. آقای دکتر مرادی مدیر کل محترم منابع انسانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و خانم دکتر نخعی، نماینده محترم معاون آموزشی در این مرکز حضور یافتند تا از نزدیک شاهد خدمات ارائه شده به کودکان بیمار باشند. این بازدید که با هدف ارزیابی و بهبود کیفیت خدمات درمانی انجام شد، فرصتی بود تا مسئولین وزارت بهداشت با پرسنل و کادر درمانی بیمارستان دیدار و گفتگو کنند.در طول این بازدید، مسئولین وزارت بهداشت از بخش‌های مختلف بیمارستان از جمله بخش اورژانس، بخش مراقبت‌های ویژه و بخش رفاهی بیماران بازدید کردند. آنها همچنین از نزدیک در جریان پروژه‌های در دست اجرا و برنامه‌های آتی و نیاز های بیمارستان قرار گرفتند.این بازدید نشان دهنده تعهد وزارت بهداشت به ارتقاء سطح سلامت کودکان و توجه ویژه به نیازهای درمانی آنها است. مسئولین وزارت بهداشت در پایان بازدید، از تلاش‌ها و خدمات ارزشمند کادر درمانی بیمارستان تقدیر به عمل آوردند و بر اهمیت ادامه حمایت وزارت بهداشت از این مرکز درمانی تأکید کردند هم چنین دکتر صادق نیت از حضور و توجه مسئولین وزارت بهداشت برای بازدید و حمایت‌هایشان تشکر کرد و بر اهمیت همکاری میان بیمارستان و وزارت بهداشت تأکید و ابراز امیدواری کرد که این بازدید منجر به بهبود بیشتر خدمات درمانی برای کودکان شود.

• گروه خبری : آرشیو اخبار,اطلاعیه ها,واحد خبری,مطالب آموزشی,گروه خبری ریاست