• تاریخ انتشار : 1403/03/27 - 15:24

برگزاری جلسه کمیته آموزش سلامت سه ماهه اول سال 1403

جلسه کمیته آموزش سلامت سه ماهه اول سال 1403 در تاریخ 27 خرداد برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان کودکان حکیم، جلسه کمیته آموزش سلامت این بیمارستان در تاریخ 27 خرداد 1403 با هدف بررسی دقیق و ارزیابی عملکرد سه ماهه نخست سال جاری در زمینه آموزش سلامت برگزار گردید. این جلسه در سالن کنفرانس بیمارستان و با حضور اعضای محترم کمیته و با حضور جناب آقای دکتر حبیب الهی، مشاور محترم ریاست بیمارستان، سرکار خانم ندا محمدی، جانشین مترون بیمارستان، و جناب آقای اسلامبولی، سوپروایزر سلامت بیمارستان، تشکیل شد.

در این جلسه، پس از استماع گزارش‌های ارائه شده توسط جناب آقا اسلامبولی، به تحلیل و بررسی دقیق فعالیت‌ها و دستاوردهای حاصله در حوزه آموزش سلامت پرداخته شد. همچنین، راهکارهای بهبود و ارتقاء کیفیت آموزش‌های ارائه شده به کارکنان و بیماران مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. این جلسه فرصتی بود تا با تجزیه و تحلیل نقاط قوت و ضعف، برنامه‌ریزی‌های مؤثرتری برای دوره‌های آتی آموزش سلامت انجام شود.

• گروه خبری : آرشیو اخبار,اطلاعیه ها,واحد خبری,مطالب آموزشی,کمیته ها,گروه خبری آموزش