• تاریخ انتشار : 1403/02/09 - 15:40

برگزاری نشست صمیمانه به مناسبت روز بهداشت حرفه ای و روانشناس در بیمارستان کودکان حکیم

نشست صمیمانه ای به مناسبت روز بهداشت حرفه ای و روانشناس در بیمارستان کودکان حکیم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان کودکان حکیم، در روز 9 اردیبهشت1403، نشستی صمیمی به مناسبت روز روانشناس و بهداشت حرفه‌ای برگزار شد. این نشست با حضور آقای مصطفی مرادی دلیر، مدیر محترم بیمارستان،سایر مدیران ارشد بیمارستان در اتاق مدیریت برگزار شد. در این روز خاص، با اهدای گل و شیرینی، از کارشناسان بهداشت و روانشناسان به پاس تلاش‌های بی‌وقفه‌شان در ارتقاء سلامت روانی و جسمی کودکان، تقدیر به عمل آمد. آقای مرادی دلیر با ابراز امتنان و قدردانی عمیق از زحمات کارشناسان بهداشت و روانشناسان، برای آنها آرزوی سلامتی و موفقیت‌های بیشتر نمود. ایشان تأکید کردند که تلاش‌های این عزیزان، ستون‌های اصلی حفظ و ارتقاء سلامت روانی و جسمی در جامعه ما هستند و بیمارستان کودکان حکیم همواره از این تلاش‌ها حمایت خواهد کرد.

• گروه خبری : آرشیو اخبار,اطلاعیه ها,مناسبت ها