• تاریخ انتشار : 1402/08/11 - 11:37

مراسم تجلیل از اولین کارورز نمونه در بیمارستان کودکان حکیم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان کودکان حکیم، روز پنجشنبه 11 آبان 1402 مراسم تجلیل از کارورز نمونه دوره مهر و آبان ۱۴۰۲ در بیمارستان کودکان حکیم با حضور رئیس محترم بیمارستان دکتر صادق نیت، معاون محترم آموزشی و پژوهشی دکتر شعبانیان، مدیر محترم بیمارستان دکتر مرادی و مسئول محترم دوره کارورزی خانم دکتر درودیان و همچنین کارورزان و رزیدنت های کودکان در پایان دو دوره کارورزی انجام شد. در این مراسم ریاست محترم بیمارستان و معاونت محترم آموزشی گفتگویی صمیمانه با دانشجویان اولین دوره کارورزی بیمارستان کودکان حکیم داشتند. در این مراسم از زحمات و تلاش دکتر شفیعی به عنوان کارورز نمونه تقدیر شد.

تجلیل از کارورز نمونه
مراسم تجلیل از کارورز نمونه دوره مهر و آبان ۱۴۰۲ در بیمارستان کودکان حکیم با حضور ریاست محترم بیمارستان جناب آقای دکتر صادق نیت، معاون محترم آموزشی و پژوهشی جناب آقای دکتر شعبانیان، مدیر محترم بیمارستان جناب آقای دکتر مرادی و مسئول محترم دوره کارورزی سرکار خانم دکتر درودیان و همچنین کارورزان و رزیدنت های کودکان در پایان دو دوره کارورزی انجام شد. در این مراسم ریاست محترم بیمارستان و معاونت محترم آموزشی گفتگویی صمیمانه با دانشجویان اولین دوره کارورزی بیمارستان کودکان حکیم داشتند.
درپایان این مراسم از آقای دکتر شفیعی به عنوان کارورز نمونه تقدیر شد.
  • گروه خبری : آرشیو اخبار,مناسبت ها
ابوالفضل ملاحی