نوبت دهی تلفنی: 021-67648000
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1402/08/27 - 13:46

پیام تبریک مدیر پرستاری بیمارستان کودکان حکیم به مناسبت روز پرستار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان کودکان حکیم، رقیه عابدی مدیر پرستاری بیمارستان کودکان حکیم، در آستانه میلاد حضرت زینب (س) و گرامیداشت مقام پرستار، با صدور پیامی این روز را به تمامی تلاش گران این عرصه تبریک گفت.

متن این پیام به شرح ذیل است:

کار پرستاری آمیخته با صداقت، پاکی و اخلاص است؛ پرستاری هنریست بی نظری، تخصصی و بی همتا.

این شما هستید که با صبر و دانش، شمیم گل های محبت و نوع دوستی را در جان رنجور دردمندان می پراکنید و نگاه پرمهر و دستان شفابخشتان بالاتر از مرهم بر آلام بیماران است.

بدینوسیله ضمن تبریک میلاد پرافتخار حضرت زینب (س) و روز پرستار؛ بر خود لازم می دانم که از زحمات یکایک شما همکاران در عرصه پرستاری بیمارستان کودکان حکیم قدردانی و از خداوند منان برای همه شما آرزوی سلامتی و سرافرازی نمایم.

• گروه خبری : آرشیو اخبار,مناسبت ها
ابوالفضل ملاحی