برگزاری جشنواره آشپزی و آیین باستانی یلدا در بیمارستان فوق تخصصی کودکان حکیم
بیمارستان فوق تخصصی کودکان حکیم آیین باستانی یلدا را با برگزاری جشنواره پرشور آشپزی گرامی داشت. در این مراسم کارکنان با پخت ۳۴ نوع دسر و شیرینی و آش به رقابت پرداختند و نفرات برتر معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان فوق تخصصی کودکان حکیم دانشگاه علوم پزشکی تهران، همزمان با ۳۰ آذرماه ۱۴۰۴ و در آستانه شب یلدا، بلندترین شب سال، فضای بیمارستان کودکان حکیم میزبان رویدادی متفاوت و پرنشاط بود. به همت کارکنان خوشذوق و با هدف ایجاد روحیه نشاط و وفاق سازمانی، جشنواره آشپزی یلدایی، در سالن غذاخوری بیمارستان برگزار شد.
این مراسم که با چیدمان سفره زیبای یلدایی همراه بود، با استقبال بینظیر همکاران از تمامی گروههای شغلی روبهرو شد. در این جشنواره، هنرمندان بیمارستان در سه بخش دسر، کیک و شیرینی، و آش به رقابت پرداختند و مجموعاً ۳۴ نوع دستپخت متنوع و اصیل را در معرض داوری قرار دادند.
در بخشهای مختلف این جشنواره، همکاران زیر با ارائه آثار خود هنرنمایی کردند:
- گروه دسر: فریبا یحیایی، مستوره تربالی، فاطمه قادرپناه، مژگان فرامرزی، جواد جعفری، مریمسادات مشعشعی، ریحانه شریف، علی کمندی، زهرا اجاقی، محمد جافریان، سمیه حیدری، نازنین قاسمپور، بهروز انصاری، زهرا اجاقی و سمیه خلیلی
- گروه آش: معصومه حسنپور، شبنم نظری، مژگان سلامی، سمیه حیدری، فاطمه قادرپناه و زهرا اجاقی
- گروه کیک و شیرینی: مستوره تربالی، زینب مهرعلیزاده، دکتر زینب لطفی، دکتر شیما قائممقامی، دکتر زهره خاکینژاد، زهرا کلهری، دکتر فاطمه سلیمی، فاطمه عربی، مهدی عجملو، شبنم نظری و فریبا اکبری.
پس از طی فرایند داوری توسط سه گروه مجزا و با در نظر گرفتن فاکتورهای طعم، خلاقیت و تزیین، نفرات برتر به شرح زیر معرفی شدند:
گروه دسر: فاطمه قادرپناه با پخت روکر انار و موز
گروه آش: معصومه حسن پور با پخت آش میوه و زهرا اجاقی با پخت آش دوغ
گروه کیک و شیرینی: دکتر فاطمه سلیمی با پخت چیز کیک یلدایی
در بخش پایانی این جشنواره، از تمامی شرکتکنندگان با اهدای لوح تقدیر، تجلیل به عمل آمد. این رویداد با تست دستپختهای لذیذ توسط همکاران و ثبت عکسهای یادگاری در کنار سفره یلدایی، فضایی صمیمی و خاطرهانگیز را در تقویم بیمارستان کودکان حکیم به ثبت رساند.
ارسال نظر