گرامیداشت روز جهانی تغذیه و رژیمدرمانی در بیمارستان کودکان حکیم
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در تاریخ ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ به مناسبت روز جهانی تغذیه و رژیمدرمانگر، سعید مرادی، مدیر بیمارستان کودکان حکیم، با حضور در آشپزخانه بیمارستان از کارکنان این بخش قدردانی کرد و این روز را به تیم تغذیه تبریک گفت. گروه تغذیه و آشپزخانه بیمارستان نقش مهمی در تأمین غذای سالم و متناسب با نیاز بیماران، بهویژه کودکان، دارد و تلاشهای آنان تأثیر زیادی در بهبود روند درمانی دارد
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان کودکان حکیم، در تاریخ ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ به مناسبت روز جهانی تغذیه و رژیمدرمانگر، سعید مرادی، مدیر بیمارستان کودکان حکیم، با حضور در آشپزخانه بیمارستان از زحمات کارکنان این بخش قدردانی کرد. در این بازدید، وی با اهدای گل و کیک، این روز را به تیم تغذیه تبریک گفت.
گروه تغذیه و آشپزخانه بیمارستان، نقش مهمی در تأمین غذای سالم و متناسب با نیاز بیماران، بهویژه کودکان ایفا میکنند. رعایت اصول علمی تغذیه و ارائه رژیمهای مناسب، تأثیر بسزایی در بهبود روند درمانی دارد و تلاشهای کارکنان این حوزه، سهمی ارزشمند در ارتقای سلامت بیماران ایفا میکند
ارسال نظر