نوبت دهی تلفنی 021-67648000
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/11/18 - 19:12
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 187
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

وزیر بهداشت از اولین بیمار پیوند کبد بیمارستان کودکان حکیم دانشگاه علوم پزشکی تهران عیادت کرد

وزیر بهداشت با حضور در بیمارستان کودکان حکیم دانشگاه علوم پزشکی تهران از نخستین بیمار پیوند کبد عیادت کرد و در نشستی با مسئولان، بر توسعه خدمات درمانی و آموزشی این مرکز تأکید کرد. وی همچنین از مرکز جامع درمان سرپایی سرطان بازدید و از تلاش‌های کادر درمان و خیرین قدردانی کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان کودکان حکیم، به نقل از وب دا دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، صبح  پنجشنبه 18 بهمن 1403 به همراه هیئت همراه، از جمله دکتر سید رضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه و معاونان، به مناسبت اولین جراحی پیوند کبد در این بیمارستان حضور یافتند و از بیمار تحت این عمل جراحی عیادت کردند.
 دکتر ظفرقندی در نشست با جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی تهران و مسئولان و کادر بیمارستان حکیم تهران ضمن تقدیر از مشارکت خیرین در حوزه سلامت و ساخت این بیمارستان، گفت: ارائه بهترین خدمات درمانی برای اطفال و کودکان در منطقه جنوب تهران بسیار ارزشمند است و علاوه بر ارزش های علمی و درمانی، ارزش انسانی دارد.
وزیر بهداشت با اشاره به عیادت خود از اولین کودک پیوند کبد شده در بیمارستان کودکان حکیم، گفت: این بیمار از یکی از روستاهای تبریز به این بیمارستان مراجعه کرده و با تلاش پزشکان و تیم پیوند اعضا، عمل پیوند برای او انجام شده و ثواب این کارهای خیر قطعا نصیب آقای مطهری، خیّر این پروژه می شود.
دکتر ظفرقندی با بیان اینکه بیمارستان کودکان حکیم در فضای مدرن و پیشرفته ای ساخته شده است، افزود: نگاه خیّر این بود که کار علمی و درمانی در این بیمارستان با سطح و کیفیت بالا برای بیماران انجام شود.
وی به چالش های زیاد مطهری، خیّر سازنده این بیمارستان اشاره و عنوان کرد: می خواستند این بیمارستان را در حد یک درمانگاه، افتتاح کنند و امکان داشت که این بیمارستان به دانشگاهی دیگر به جز دانشگاه علوم پزشکی تهران واگذار شود اما خیّر پروژه، تلاش های زیادی برای ساخت این بیمارستان کرد.
وزیر بهداشت با تقدیر از آموزشی شدن این بیمارستان و فعالیت نیروهای جوان و متعهد در این مرکز درمانی، گفت: بهترین خدمات و با کیفیت ترین اقدامات درمانی برای بیماران در این مرکز انجام می شود و برای اولین بار با پیگیری های خیرین، تیم علمی و درمانی، یک کودک 13 ساله پیوند کبد شد و خوشبختانه وضعیت مناسبی هم دارد.
دکتر ظفرقندی ساخت و فعالیت بیمارستان کودکان حکیم را الگویی از مشارکت جامعه پزشکی و خیرین دانست و خاطرنشان کرد: این اتحاد می تواند باعث انجام اقدامات بزرگ برای مردم به ویژه مناطق محروم و فقرا شود.
وزیر بهداشت گفت: بزرگترین لذت جامعه پزشکی زمانی است که بیماران و همراهان آنها، احساس رضایت دارند.
وی راه اندازی یک خدمت جدید را دشوار ارزیابی کرد و گفت: راه اندازی یک خدمت جدید با توجه به نیازمندی به فضا، تجهیزات و نیروهای انسانی متخصص، بسیار سخت تر از ادامه آن است. خوشبختانه بهترین خدمات تخصصی و فوق تخصصی با بهره گیری از نیروهای متعهد در بیمارستان کودکان حکیم به بیماران ارائه می شود که شایسته تقدیر است.
وزیر بهداشت همچنین در نشستی با خیرین، رییس و مدیران دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان حکیم تهران، مهمترین نیازمندی های این مرکز درمانی را بررسی و از پروژه در حال ساخت مرکز سرطان و رادیوتراپی بیمارستان حکیم، بازدید کرد.
در ابتدای نشست رسمی که پس از این بازدید برگزار شد، دکتر علی لباف، رئیس بیمارستان کودکان حکیم، ضمن قدردانی از تمامی کارکنان، جراحان پیوند کبد، پرستاران و همچنین خیر محترم بیمارستان، نقش برجسته هر یک را در تحقق این دستاورد مهم مورد تأکید قرار داد. وی خاطرنشان کرد که انجام این جراحی نقطه عطفی در توسعه خدمات درمانی بیمارستان محسوب می‌شود.
در پایان، دکتر ظفرقندی از مرکز جامع درمان سرپایی سرطان بیمارستان کودکان حکیم بازدید کرد و ضمن بررسی روند پیشرفت این مجموعه، بر توسعه زیرساخت‌های درمانی در حوزه آنکولوژی کودکان تأکید کرد.

  • گروه خبری : اطلاعیه ها,واحد خبری,گروه خبری ریاست,گروه خبری مدیریت,گروه خبری بین الملل,گروه خبری درمان,گروه خبری پژوهشی,گروه خبری آموزش,گروه خبری پرستاری,آرشیو
  • کد خبر : 290090
مریم سادات مشعشعی
تهیه کننده:

مریم سادات مشعشعی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
تنظیمات پس زمینه