• تاریخ انتشار : 1403/05/21 - 10:50

ارزیابی آموزشی درون گروهی گروه کودکان دانشگاه از امکانات و فضاهای آموزشی بیمارستان کودکان حکیم

ارزیابی آموزشی درون گروهی، گروه کودکان دانشگاه از امکانات و فضاهای آموزشی بیمارستان کودکان حکیم مورخ 21 مرداد 1403 انجام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان کودکان حکیم، یکشنبه مورخ ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، ارزیابی آموزشی درون‌گروهی گروه کودکان دانشگاه از امکانات و فضاهای آموزشی بیمارستان کودکان حکیم انجام شد. این ارزیابی با هدف بررسی کیفیت آموزش‌های ارائه‌شده و استفاده بهینه از تجهیزات و فضاهای آموزشی موجود در بیمارستان برگزار گردید. اعضای گروه ضمن بررسی نقاط قوت و ضعف موجود، به بحث و تبادل نظر در مورد روش‌های بهبود فرآیندهای آموزشی پرداختند. نتیجه این ارزیابی، برنامه‌ریزی جهت بهبود و ارتقاء سطح آموزش دانشجویان در بیمارستان کودکان حکیم خواهد بود.

• گروه خبری : آرشیو اخبار,واحد خبری,ویژه دانشگاه,گروه خبری پژوهشی,گروه خبری آموزش