نوبت دهی تلفنی 021-67648000
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1404/01/31 - 07:23
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 159
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انجام موفق یکی از پیچیده‌ترین جراحی اکستروفی مثانه برای بیمار بین‌الملل در بیمارستان فوق تخصصی کودکان حکیم

یکی از پیچیده‌ترین جراحی‌های اورولوژی کودکان با موفقیت در بیمارستان کودکان حکیم بر روی یک بیمار بین‌الملل انجام شد. این عمل ۱۰ ساعته، با مشارکت دکتر حسین امیرزرگر، دکتر پرستو آریانا و دکتر محمد مهدی ابراهیمی‌نسب، به‌عنوان نخستین جراحی بین‌الملل در این سطح، بر روی کودک مبتلا به ناهنجاری مادرزادی اکستروفی مثانه انجام گرفت. این موفقیت، نشانه‌ای از ارتقای توان تخصصی بیمارستان و گامی مؤثر در مسیر بین‌المللی‌سازی خدمات درمانی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان کودکان حکیم، در گامی بلند به سوی بین‌المللی‌سازی خدمات درمانی و ارتقای جایگاه علمی و تخصصی بیمارستان کودکان حکیم، یکی از پیچیده‌ترین جراحی‌های حوزه اورولوژی کودکان، با موفقیت بر روی یک بیمار بین‌الملل انجام شد.
 این عمل جراحی پیشرفته را که به‌عنوان نخستین و طولانی‌ترین جراحی انجام‌شده برای بیماران بین‌الملل در این مرکز ثبت شده، دکتر حسین امیرزرگر، فوق تخصص اورولوژی کودکان و با همراهی دکتر پرستو آریانا، فوق تخصص بیهوشی کودکان و دکتر ابراهیمی نسب فوق تخصص اورتوپدی کودکان، با موفقیت به انجام رسید.
 اختلال "اکستروفی مثانه" یک ناهنجاری مادرزادی بسیار نادر و پیچیده است که در آن مثانه کودک در سطح بدن نوزاد تشکیل شده و عملکرد طبیعی خود را ندارد. این وضعیت در صورت درمان نشدن، موجب بی اختیاری دائمی ادرار، عوارض کلیوی، اختلالات عملکرد جنسی و آسیب‌های روانی-اجتماعی عمیق برای کودک خواهد شد. انجام این جراحی مستلزم تجربه، مهارت بالا و کار تیمی منسجم است که خوشبختانه در بیمارستان کودکان حکیم با بالاترین استانداردهای پزشکی محقق شد.
این عمل جراحی پیچیده طی مدت زمان حدود ۱۰ ساعت و با همکاری چند رشته‌ای (مولتی دیسیپلینری) اورولوژی کودکان، بیهوشی کودکان، اورتوپد کودکان، مراقبتهای ویژه کودکان انجام می‌پذیرد.
این دهمین عمل جراحی ترمیم تک مرحله‌ای بیماری اکستروفی مثانه به همراه اپیسپادیاس بعد از دوره کرونا، برای اولین بار بر روی یک بیمار بین الملل صورت گرفت. دکتر سویل عبدالمحمدیان، معاون امور بین الملل بیمارستان گفت: واحد پذیرش بیماران بین‌الملل (IPD) از سال ۱۴۰۳ با هدف ارتقای خدمات سلامت و جذب بیماران خارجی، فعالیت خود را آغاز کرده و این موفقیت، گامی درخشان در مسیر توسعه خدمات درمانی محسوب می‌شود. بیمارستان کودکان حکیم، امروز بیش از همیشه، در مسیر تبدیل‌شدن به قطب درمانی تخصصی کودکان در سطح منطقه، گام برمی‌دارد.

  • کد خبر : 293914
مریم سادات مشعشعی
تهیه کننده:

مریم سادات مشعشعی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
تنظیمات پس زمینه