• تاریخ انتشار : 1403/07/30 - 16:37

برگزاری جشنواره غذا به مناسبت روز جهانی غذا در بیمارستان کودکان حکیم

جشنواره دستپخت به مناسبت روز جهانی غذا در بیمارستان کودکان حکیم برگزار و به برگزیدگان جوایزی اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان کودکان حکیم، در روز چهارشنبه25 مهر 1403 به مناسبت روز جهانی غذا میزبان جشنواره‌ای پرشور  با مشارکت کارکنان بیمارستان کودکان حکیم و به هدف آن تقویت روحیه کارکنان و ترویج تغذیه سالم برگزار شد.

این جشنواره از ساعت 11 صبح در سالن غذاخوری بیمارستان آغاز شد و کارکنان بخش‌ها و واحدهای مختلف با ارائه انواع غذا، دسر و غذاهای محلی در آن شرکت کردندپرسنل بیمارستان با شور و اشتیاق و با پخت و تهیه غذاهای متنوع،  هنر آشپزی خود را به نمایش گذاشتند.

در این جشنواره، اعضای هیئت‌ رئیسه و سرآشپز بیمارستان به عنوان داوران مسابقه، دستپخت‌های شرکت‌کنندگان را از نظر تزئین، مزه و ارزش تغذیه‌ای ارزیابی کردنداز میان 20 نوع غذا که در این جشنواره شرکت کردند، سه نفر به عنوان برگزیده انتخاب شدند.

برگزیدگان این جشنواره به شرح زیر هستند:

1. سرکار خانم فرامرزی غذای محلی همدان
  2. سرکار خانم اکبری و خانم رمضان نژاد:انواع غذای شمالی
  3. جناب آقای احمدپور آش ترخینه

این جشنواره فرصتی عالی برای ارتقاء روحیه همکاران و ترویج تغذیه سالم بود و با اهدای جوایز به برگزیدگان به پایان رسیدامیدواریم که این رویدادها در آینده نیز ادامه یابند و باعث ارتقاء کیفیت زندگی و سلامتی کارکنان شوند.

• گروه خبری : آرشیو اخبار,اطلاعیه ها,واحد خبری,ویژه دانشگاه,مناسبت ها

برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید