دکتر علی سلاجقه معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان حفاظت محیطزیست در پایان بازدید از بیمارستان کودکان حکیم دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: این بیمارستان می تواند بهعنوان یک الگوی مناسب برای سایر بیمارستانهای کشور قرار بگیرد و رتبه بیمارستان سبز را کسب کند.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان کودکان حکیم، دکتر علی سلاجقه روز پنج شنبه 29 تیر 1402 از بیمارستان کودکان حکیم دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید نمود. در طی این روز، دکتر علی سلاجقه با هیئت همراه و به میزبانی دکتر خسرو صادق نیت رئیس بیمارستان، از قسمت ها و بخش های مختلف بیمارستان بازدید به عمل آوردند. ایشان در پایان این بازدید در گفتگوی اختصاصی با روابط عمومی دانشگاه گفت: امروز توفیق داشتیم از بیمارستان کودکان حکیم بازدید کنیم که خوشبختانه با توجه به اینکه این بیمارستان خیرساز در طی سه سال ساخته شده است از جنبههای محیطزیستی و رویکردی که ما داریم جزو بیمارستانهای رده بالای کشور است.
دکتر علی سلاجه افزود: امیدوارم این بیمارستان با توجه به شاخصهایی که بهویژه در بحث پسماند و پسآب دارد و از آخرین دستاوردهای علم روز استفاده کرده و دارای یک مجموعه مناسب است بتواند بهعنوان یک الگوی مناسب برای سایر بیمارستانهای کشور قرار بگیرد و در فرایند رقابت برای دریافت رتبه بیمارستان سبز در بخش محیطزیست کشور رده بالایی را کسب کند و انشاءالله جزو بیمارستانهای سبز قرار بگیرد. وی با تبریک به خیر سازنده این بیمارستان و به دانشگاه علوم پزشکی تهران به دلیل بنیانهای بسیار خوبی که برای این بیمارستان گذاشتهاند ابراز امیدواری کرد بیمارستان کودکان حکیم الگوی مناسبی برای سایر بیمارستانهای کشور باشد.
همچنین دکتر خسرو صادق نیت، رئیس بیمارستان کودکان حکیم هم در حاشیه این بازدید گفت: امروزه با توجه به پراکندگی ناهمگن منابع آب و خشکسالی های متناوب، استفاده از پساب فاضلاب تصفیه شده با کیفیت بالا جهت مصارف مختلف مورد توجه واقع شده است. بیمارستان کودکان حکیم در همین راستا و اجرای استانداردهای واحد خدماتی سبز، از طریق سیستم تصفیه فاضلاب با روش لجن فعال گامی موثر برداشته است، هم اکنون از پساب این تصفیه خانه جهت آبیاری فضای سبز بیمارستان استفاده می شود و درآینده با توجه به استفاده از ظرفیت کامل بیمارستان این پتانسیل وجود دارد که نیاز آبی فضای سبز مجموعه پارک علم و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی تهران را نیز تامین کند. همچنین در بحث مدیریت پسماند های ویژه پزشکی مطابق با ضوابط و روش های مدیریت پسماند های پزشکی، این پسماندها تفکیک، جمع آوری، انتقال و بی خطر سازی می گردند. در این بازدید رئیس محترم سازمان محیطزیست در رابطه با دو حوزه پسماند و پسآب بسیار راضی بودند و بیمارستان را جزو بیمارستانهایی که لایق دریافت بیمارستان سبز هست دانستند و به نظر میرسد که بیمارستان ضمن عملکرد مطلوب برای درمان بیماران منطقه ازنظر محیطزیستی و تولید پسماند و یا فاضلاب عارضه و مشکلی برای سلامتی مردم نخواهد داشت و عملا هر دو وظیفه را بتواند بهخوبی انجام دهد و الگویی برای سایر بیمارستانها باشد.
ارسال نظر